L’Ajuntament de Vilafranca reparteix el cartell de Sant Antoni 2014

1857
Cartell de Sant Antoni a Vilafranca
Cartell de Sant Antoni a Vilafranca

Ja està al carrer el cartell i el díptic del programa de la festa de Sant Antoni a Vilafranca. Esta és la programació:

Diumenge 12 de Gener (Dia de les Barres)
10h. Eixida al ‘monte’ per arreplegar les ‘barres’ per a la construcció de la ‘barraca’ de Sant Antoni. L’eixida s’efectuarà des dels jardins de l’Avinguda Llosar.

Divendres 17 de Gener
19h. Muntatge de la ‘barraca’ a la Plaça d’en Blasc.

Dissabte 18 de Gener (Dia de la Malea)

10h. Eixida al ‘monte’ per fer la ‘malea’ necessària per omplir la ‘barraca’. L’eixida s’efectuarà des dels jardins de l’Avinguda Llosar.

Entrada de la ‘malea’ amb el tradicional ‘Alto del Rellotge’ amb l’arrier i el guarda forestal. Descarregada de la ‘malea’ a la Plaça d’en Blasc.

16,30h. Ronda amb la ‘Rondalla de Vilafranca’ pels carrers de costum. L’eixida tindrà lloc a la seu de la Rondalla (Edifici de la Llotja)

18h. Representació de la Vida de Sant Antoni Abat i del sainet ‘El drama de la Bolsería’ amb el grup de Teatre de Sant Antoni. Casa de Cultura.

20h. Encesa de la ‘barraca’ de Sant Antoni a la Plaça d’en Blasc.

Diumenge 19 de Gener (Dia de Sant Antoni Abat)
10h. Solemne missa en honor a Sant Antoni Abat amb l’acompanyament musical de la Rondalla de Vilafranca. Processó i benedicció dels animals davant la imatge al carrer Major.

12h. ‘Ronda de Sant Antoni’ amb Sant Antoni, Luzbel i l’angelet, Morondo i la diablera. Rondalla de Vilafranca amb els cantadors José Manuel Ibáñez i Soraya Santalucía. Públic en general i cavalleries.