Vilafranca neteja els matolls del riu de la Teuleria i la Voltassa

264

RIU TEULERIA VILAFRANCA-001

Durant els últims dos mesos l’Ajuntament de Vilafranca ha executat la neteja de matolls i herbes del conegut com Riu de la Teuleria en diferents trams compresos entre la Teuleria i la Voltassa Quatre empleats, contractats amb càrrec el Pla d’Ocupacio Conjunt per a la realització de tasques medi ambientals al món rural, s’han encarregat de retirar els esbarzers i herbes que, en alguns casos, feien intransitable el pas per alguns dels trams.

La regidora de Serveis Públics i Obres, Silvia Colom, ha assenyalat que a més de retirar totes les herbes es possibilitarà que el riu sigue transitable per als caminants. Així mateix es millorarà l’evacuació d’aigües en cas de fortes pluges o l’accés a determinades finques i horts de la zona que encara es cultiven.

RIU TEULERIA VILAFRANCA2-001

Des del punt de vista turístic es facilitarà que els veïns i visitants puguen caminar per l’entorn, des d’on es contemplen vistes privilegiades de Vilafranca. A més de la neteja dels matolls i la contractació del personal l’Ajuntament de Vilafranca ha invertit en l’aportació de materials per millorar el ferm i facilitar que l’aigua s’evacuï amb més rapidesa. Silvia Colom ha manifestat l’agraïment a la tasca que han exercit aquests treballadors per la dedicació que han prestat.

RIU TEULERIA VILAFRANCA4-001