l’Ajuntament de Vilafranca millora l’accés a les oficines municipals i l’Avinguda Llosar

431
Obres Avinguda Llosar
PUBLICITAT
Obres Avinguda Llosar
Obres Avinguda Llosar

-Nota de premsa-

L’Ajuntament de Vilafranca està duent a terme l’adequació i millora dels jardins de l’Avinguda del Llosar, a l’altura de l’entrada de les oficines municipals. S’està actuant a la zona propera al pas de vianants que accedeix a la Casa Social, les oficines municipals i un conegut comerç de la zona.

En els últims anys s’havia detectat que el pas continuat de vianants propiciava que l’herba es deteriorés. Per aquest motiu s’ha optat per seguir la mateixa estètica que en l’entorn de l’estàtua de la planxadora de calces.

Segons ha assenyalat la regidora d’Obres, Silvia Colom, s’ha optat per instal·lar llambordes de la mateixa tipologia que en l’entorn de la planxadora. D’aquesta manera l’estètica de l’avinguda serà uniforme.

Així mateix s’ha fet una rampa per a minusvàlids, que també s’executarà en la part de la planxadora. Una empresa del municipi està executant les obres. D’altra banda s’intentarà millorar el jardí en les zones on no creix la gespa. A la nova zona empedrada es col·locaran bancs i els panells turístics . L’Ajuntament de Vilafranca s’ha fet càrrec del finançament de l’obra.