L’Ajuntament de Vilafranca felicita el Nadal

121
PUBLICITAT

Estimades veïnes i veïns:

Dirigisc aquestes paraules a totes i tots vosaltres en aquestes festes tan entranyables i especials. Desitjo transmetre un missatge carregat de força i optimisme per a cadascun i cadascuna que conformem aquest estimat poble.
En primer lloc, vull felicitar aquelles persones que, amb dedicació diària, contribueixen a la construcció d’un entorn més saludable. Als qui vetlen pel benestar de les seves famílies i amistats, dels seus terrenys, dels seus llocs de treball, de l’educació, de les seves arrels i de tot allò que converteix el nostre municipi en un lloc excepcional per viure i créixer.

Desitjo que aquest missatge nadalenc arribe a cada casa de Vilafranca, als joves, que són el futur; als més grans, que són l’ànima de la nostra comunitat; i a les dones i homes que, amb la seva dedicació i col·laboració, construeixen el present.

L’any que estem a punt de tancar ha estat tot un repte per al nostre poble, amb les dificultats que hem hagut d’afrontar amb la situació de Marie Claire. Vull expressar el meu agraïment per la unitat que hem demostrat i demostrem com a poble davant les adversitats.

Aquestes festes representen una oportunitat magnífica per a la reflexió, per revisar l’any que s’acaba i mirar cap al futur amb esperança i determinació. Tot comença des de casa nostra i el nostre municipi, millorant les nostres relacions amb els altres, amb els nostres veïns i amb la nostra família, especialment aquells que compten amb la nostra ajuda.

Amb l’arribada del nou any, hem de rebre’l amb la màxima il·lusió, amb esperança i coratge. Depén de nosaltres millorar el món en què vivim.

De part de la Corporació Municipal i de totes les persones que des de l’Ajuntament treballem per millorar el nostre municipi, us desitgem que disfruteu plenament d’aquestes festes i vos augurem un any 2024 replet de felicitat.

Silvia Colom Monferrer
Alcaldessa de Vilafranca