L’Ajuntament de Vilafranca demana per unanimitat que Educació torne a implantar els mòduls formatius a Vilafranca

1571
Ies Vilafranca
PUBLICITAT

Ies Vilafranca
Ies Vilafranca
-Nota de premsa-

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat per unanimitat una moció per tornar a sol·licitar a la Conselleria d’Educació que el curs vinent se torne a impartir el mòdul de Gestió Administrativa a l’IES. La Generalitat Valenciana va eliminar, sense previ avís, la docència d’aquest mòdul durant el curs 2013-2014.

D’aquesta manera, segons ha assenyalat la regidora d’Educació, Tere García, es ratifica l’acord del Consell Escolar del passat dia 6, en què es demana que es reincorpore a l’oferta formativa de l’IES el mòdul de Gestió Administrativa i que s’implante un segon mòdul d’Atenció a Persones Dependents.

Aquesta moció se suma als contactes que ha mantingut l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, amb el secretari autonòmic d’Educació ia les reunions que ha celebrat el director de l’IES amb responsables de la conselleria. Així mateix l’Ajuntament de Vilafranca ha remés als ajuntaments de poblacions veïnes aquest acord plenari perquè també presten el seu suport. D’altra banda també s’ha enviat a la Mancomunitat dels Ports perquè el conjunt de municipis de la zona també donen el seu suport.

L’IES ha emés un informe sobre els efectes perjudicials que aquest curs ha suposat l’eliminació del mòdul de Gestió Administrativa: s’han perdut llocs de treball a l’IES i s’ha privat de continuar amb la seua formació a desenes d’estudiants de Vilafranca i la comarca.

D’altra banda l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Vilafranca ha emés un informe en què s’exposa la necessitat de comptar amb aquests titulats per incorporar en empreses i serveis públics de la zona.