L’Ajuntament de Vilafranca contracta o forma a 9 persones este estiu

486
Treballs a Vilafranca
PUBLICITAT

Durant aquest estiu l’Ajuntament de Vilafranca ha posat en marxa diverses iniciatives per promoure l’ocupació i la formació. D’una banda el consistori, recorrent a fons propis, ha contractat a quatre persones durant quatre mesos.

La Tinent d’Alcalde, Silvia Colom, ha assenyalat que aquests treballadors han reforçat la Brigada d’Obres i Serveis. Així han dedicat part del seu treball a tasques de manteniment, neteja, muntatge i desmuntatge de la Fira de la Magdalena i muntatge i desmuntatge de barreres.

D’altra banda, amb ajudes procedents de la Generalitat, s’ha contractat tres persones dins el programa Encorp per al manteniment d’àrees públiques i jardins. Així, durant aquests mesos estivals, s’ha segat l’herba en espais com el passeig del Llosar, el parc Bonavista, el camí del Serrito o algunes eres del casc urbà.

Finalment, amb el suport de la Diputació, dos joves s’han format i han realitzat les seves tasques com a becaris en diferents àrees del consistori. Han desenvolupat la seva tasca a l’oficina de turisme, l’organització de la Fira de la Magdalena o els serveis administratius del consistori.