L’Ajuntament de Vilafranca agraeix la col·laboració de tot el poble en les festes patronals

402
AJUNTAMENT DE VILAFRANCA AGRAÏMENT-001
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilafranca ha agraït a totes les entitats, col·lectius i persones a títol particular la seua col·laboració per a fer possible les festes de Sant Roc. En un any en què no hi havia comissió de festes el consistori els ha coordinat a tots perquè les festes hagen sigut un èxit. L’alcaldessa, Silvia Colom, ha assenyalat que “sense la implicació de tots sense distinció les festes no hagueren sigut possibles, per aquest motiu, una vegada més, estem molt satisfets amb tot el teixit social de Vilafranca. Som capital cultural per l’activitat associativa i això ha quedat demostrat en les festes d’agost”.

L’alcaldessa també ha assenyalat que per a l’any que ve hi haurà comissió de festes encarregada d’organitzar els actes.

Així mateix ha incidit que no s’han registrat incidents destacables i el civisme, l’harmonia i la convivència han sigut els elements centrals de 10 dies de festa.

Des de l’Ajuntament també s’ha constatat l’elevada participació de públic en tots els actes que s’han organitzat i també el protagonisme que una vegada més han tingut els artistes locals que han mostrat el seu bon fer durant les celebracions.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA