L’Ajuntament de Vilafranca agraeix el treball de la Comissió de Festes

271
L'Ajuntament de Vilafranca agraeix el treball de la Comissió de Festes
L'Ajuntament de Vilafranca agraeix el treball de la Comissió de Festes

La Comissió de Festes de Vilafranca 2018 ha presentat el balanç de comptes de les celebracions amb un saldo negatiu de 3.930 euros. L’ens està a l’espera de rebre una ajuda d’al voltant d’1.000 euros el que reduirà el deute dels festejos que haurà d’assumir la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vilafranca.


Una quantitat molt més que raonable tenint en compte tots els actes realitzats. D’aquesta forma, la regidora de l’àrea, Silvia Colom, ha assenyalat que “si el temps haguera acompanyat el saldo de la Comissió hauria sigut positiu”. Així i tot, afirma, els festejos han sigut tot un èxit.

Colom també ha agraït el treball realitzat per tots els membres de la Comissió tant en els actuals festejos com fa uns anys quan van formar part de la Comissió de Penyes. Assenyalar a més que com a Comissió de Penyes van deixar per a l’ús i gaudi dels xiquets i xiquetes del municipi diversos jocs de fusta i que després dels presents festejos han donat un moneder automàtic perquè siga utilitzat per les futures comissions.

Finalment, des de l’àrea de festes es lamenta que no hi haja voluntaris per a formar la Comissió de Festes 2019 i es fa una crida a tots els veïns perquè s’animen i participen de forma activa en els festejos del municipi.