L’Ajuntament de Torre d’En Besora inverteix 23.000 euros per millorar la xarxa d’abastiment d’aigua potable

446
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Torre d’En Besora

L’Ajuntament de la Torre d’En Besora ha finalitzat recentment les obres per millorar la xarxa d’abastiment d’aigua potable i la seva sectorització. “S’ha tractat d’un projecte imprescindible per optimitzar els nostres recursos hídrics i alhora que els veïns recibisquen el millor servei possible”, assegura l’alcalde de la localitat, David Vicente.

Segons explica el primer edil, el projecte ha comptat amb un pressupost de 23.000 euros, i ha inclòs l’execució d’una nova conducció d’abastiment d’aigua potable, per a la qual cosa es van dur a terme tasques d’excavació de rasa, la connexió mitjançant arqueta i la col·locació de la presa d’aigua mitjançant tub de polietilè de 110 mil·límetres de diàmetre. També s’han instal·lat vàlvules de comporta de 110 mil·límetres i 63 mil·límetres de diàmetre segons el tipus de canonada, per tal de sectoritzar la xarxa d’aigua potable del nucli urbà. A més, per instal·lar les noves vàlvules s’han construït arquetes de registre i s’han instal·lat manòmetres per controlar la pressió a diferents punts de la xarxa d’aigua potable municipal”.

“Aquesta iniciativa serveix per garantir una millor gestió de l’aigua potable al municipi, a més de prevenir i solucionar possibles avaries”, explica David Vicente, que recorda que aquesta obra ha comptat amb la subvenció de la Generalitat Valenciana per a l’execució d’obres d’abastament d’aigua, sanejament i defensa contra inundacions”