L’equip de Govern del PSPV-PSOE de l’Ajuntament de Todolella denunciarà a la fiscalia anticorrupció a l’ex-alcalde del PP, Alfredo Querol.

Ho farà després de conèixer el resultat d’una auditoria encomanada pel PSPV-PSOE a l’Ajuntament.

Segons l’auditoria i la informació aportada pels socialistes l’empresa Forestal del Maestrazgo, amb Alfredo Querol com administrador solidari i essent alcalde, hauria rebut un contracte per instal·lar calefacció central a todolela per 800.000 euros.

A banda, i sempre segons esta informació aportada per l’auditoria, Alfredo Querol segueix essent president i conseller de Desarrollos Rurales Les Clapisses, empresa participada a mitges pels ajuntaments de Todolella i Portell. Segons la informació l’empresa s’anava a dedicar a transportar malalts a l’hospital de Vinaròs.

Desarrollos Rurales Les Clapisses es va crear amb un capital de 3.100 euros. Els dos ajuntaments han aportat a l’empresa 145.100 euros per cobrir pèrdues de fins a 81.680 euros fins 2015.

En la raó social de l’empresa figura la producció, transforamció i comercialtizació de productes dels Ports i en especial tòfona negra aixi com serveis de neteja d’inmobles, vivendes i hostals.

Segons la informació de l’auditoria les empreses dels familiars de l’alcalde estaven controlades pel seu fill. Es tracta de Querol Guardiola S.L, Talleres y Hierros S.L, Carpinteria Wibe S.L. i Esencias Els Ports S.L.

A la documentació també s’ha donat a conèixer que Gourmet del Maestrazgo comercialitzava tòfona, cervesa amb tòfona i tòfona liofilitzada.

Segons el PSPV-PSOE no s’ha complert la legalitat en contractes assignats als familiars de l’ex-alcalde.