L’Ajuntament de Tírig impulsa el teletreball i l’assistència directa a persones majors i amb necessitats especials

617
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tírig ha informat als seus veïns i veïnes a través de les xarxes socials de les noves mesures preses davant de l’Estat d’Alarma pel Coronavirus. D’aquesta forma, el personal de les oficines municipals donarà servei telefònic o telemàtic. Quant al centre mèdic, totes les cites programades no urgents de controls rutinaris. En cas de necessitar ser ates, contactar per telèfon amb el centre de salut de Les Coves o el consultori de Tírig. Si es presenten símptomes de Coronavirus no acudir al centre mèdic, cal cridar per telèfon i esperar a ser ates a casa.

Els actes litúrgics queden suspesos, sent excepció els enterraments. La circulació pels carrers del municipi i camins rurals del terme queda limitada a l’adquisició d’aliments, medicaments o de primera necessitat; anar i tornar del lloc de treball; anar a posar carburant; assistir a una consulta mèdica; assistir a persones majors o vulnerables o anar a les entitats bancàries.
Recordar a més que tots els locals comercials o establiments minoristes no dedicats a l’alimentació o la farmàcia romandran tancats. Els parcs infantils i zones d’oci també estan tancats.

En tot moment, es cal respectar les normes de distància mínima i no aglomeracions per a evitar contagis.

-Servei a domicili
L’Ajuntament de Tírig ha habilitat diversos telèfons de contacte per a ajudar a les persones majors o amb necessitats especials. La idea és donar servei i ajuda en tasques diàries, com fer la compra, i evitar que isquen al carrer.