L’Ajuntament de Portell aprova el pressupost per 2021

289

El passat mes de gener l’Ajuntament de Portell va aprovar el pressupost per a l’exercici 2021, que ascendeix a un total de 499.742€

Com és habitual, l’aportació més important és la destinada a les despeses del personal municipal. D’altra banda, destaca la inversió de 30.000€ que el consistori realitzarà en l’adquisició de mobiliari per a la Casa Abadia, ara que les obres estan a punt de finalitzar. Pel mateix import, «continuem fent l’aportació municipal del camí rural de Portell a La Cuba» senyala Álvaro Ferrer, alcalde del municipi, «ja que l’any passat no vam poder acabar d’acondicionar-lo i esperem poder fer-ho aquest 2021». 

Així mateix, les inversions en obres i millores d’espais municipals són també notables. Enguany el pressupost contempla l’ampliació de la xarxa de calor de Portell, la dotació d’instal·lació d’autoconsum d’energia elèctrica a diferents espais i realitzar reparacions en la piscina i el magatzem municipal, així com en diversos carrers de Portell.

«A banda d’aquestes inversions, també hem contemplat altres accions de manteniment i enfocades al turisme, tot i que el pressupost destinat a aquestes actuacions és menor» apunta Ferrer.

A més, l’Ajuntament de Portell continua col·laborant amb les associacions del poble com l’A.C. Toll d’En Drac, l’Ass. De Dones o la Comissió de Festes, entre d’altres. Per recolzar les activitats culturals que organitzen i que serveixen per dinamitzar la vida al municipi, el consistori ha destinat un total de 24.000€.

Amb el nou pressupost, l’Ajuntament de Portell espera poder-lo respectar al màxim i continuar treballant en benefici de la localitat.