L’Ajuntament de Palanques remodela l’edifici polifuncional

308
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Palanques ha finalitzat les obres d’adequació de la tercera planta de l’edifici polifuncional del municipi. En concret, s’ha remodelat una planta per a adaptar-la a l’ús com a habitatge.

Les obres han consistit en la construcció d’una cuina i un lavabo, a més de pintar tota la planta per tal de fer-la habitable i poder-la llogar més endavant, quan estiga completament acabada. D’aquesta manera, qui vulga instal·lar-se a Palanques podrà fer-ho en aquest edifici, tenint l’opció d’utilitzar-lo com a oficina o lloc de treball.

Aquestes millores de condicions d’habitabilitat i funcionalitat han estat possibles gràcies al Consorci de Pobles Menuts dels Ports, del qual formava part Palanques i s’han finançat amb el fons de Compensació del Pla Eòlic de la Comunitat Valenciana amb una quantia de 27.864€.