L’Ajuntament de Morella valora de manera “molt positiva” la Mediterranean Xtrem, que ha tornat a ser un gran èxit

719
PUBLICITAT

-L’alcalde de Morella agraeix el treball que han realitzat els treballadors municipals i els voluntaris. Més de 300 bikers han gaudit aquest cap de setmana de Morella i de la MTB

Morella ha acollit aquest cap de setmana una gran festa de l’esport i, en concret, de la MTB. L’alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés, ha fet una valoració “molt positiva” de la Mediterranean Xtrem que ha tornat a tenir a Morella com a escenari central de la competició, al ser meta de l’etapa de divendres, sortida de la de diumenge i acollir íntegrament el desenvolupament de la del dissabte. Una competició que ha congregat a 300 participants durant tot el cap de setmana a la localitat, que s’ha reflectit en un impacte econòmic positiu, estant els hotels gairebé al 100%. El primer edil també ha volgut agrair el gran treball que han realitzat els treballadors municipals i els voluntaris, així com la coordinació entre els diferents cossos de seguretat i sanitat perquè el transcurs de la competició fos un autèntic èxit.
Rhamsés Ripollés assenyala que “l’organització d’una competició tan ambiciosa com aquesta requereix d’un grandíssim esforç i Morella ha tornat a estar a l’altura del que exigeix ​​una competició com aquesta, gràcies en gran part a l’esforç que s’ha realitzat des de l’Ajuntament i a tots els treballadors i voluntaris de la localitat”. Cal recordar que per a la celebració d’aquesta prova ha estat necessari un gran desplegament material i humà. A Morella, hi ha hagut diferents instal·lacions fonamentals per poder disputar la competició a la localitat, com el Centre Lúdic i Esportiu Jaume, que s’ha convertit en un gran centre de recuperació i taller, amb matalassos a la pista multiesportiva i zona de massatges, spa , sauna i jacuzzi per facilitar el descans dels corredors, amb llocs habilitats per deixar les bicicletes i serveis de mecànics i neteja, l’Espai Firal, on s’han realitzat els sopars i el Teatre Municipal per als briefings. A més, s’han necessitat més de cinquanta treballadors i voluntaris per poder organitzar aquesta prova tan important. A més, Ripollés també ha felicitat al corredor local Diego Aguilar, que ha finalitzat segon en la modalitat Probiker.
L’alcalde també indica que “Morella s’ha tornat a convertir en la capital provincial del BTT i, després d’aquest èxit, esperem que la nostra aposta per aquest esport continue donant els seus fruits amb proves de primer nivell nacional”. En aquest sentit, cal recordar que la localitat acollirà la segona Enduro Race els dies 20 i 21 de juny.

69è GP Vila-real-Morella
El protagonisme de les bicicletes continua aquest cap de setmana a Morella, amb la disputa del 69è Gran Premi Vila-real-Morella. Aquesta clàssica arribarà a la localitat dels Ports divendres a la vesprada i partirà cap Vila-real el dissabte al matí. Així, aquesta competició tornarà a disputar-se i continuarà escrivint la història d’una de les clàssiques ciclistes més veteranes de la província.