L’ajuntament de Morella trau a concurs la llicència de taxi

305
L’ajuntament de Morella trau a concurs la llicència de taxi
L’ajuntament de Morella trau a concurs la llicència de taxi
PUBLICITAT

L’ajuntament de Morella ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana una nova llicència de Taxi per a que la localitat recupere aquest servei aviat. El 24 de juliol s’ha convocat l’examen de capacitació necessari per a tindre la llicència. Així, les inscripcions per a realitzar aquest estan obertes fins al divendres 20 de juliol. Una vegada realitzat, es publicaran les bases per a optar a la llicència de taxi a Morella, la qual s’atorgarà per concurs a persones físiques.

El regidor de Governació, Jorge García, ha destacat que “el transport públic és molt important en aquesta zona perquè la gent es puga desplaçar a poblacions més grans”. A més, l’edil ha explicat que “el servei de taxi és molt necessari per a les persones sense cotxe que no es poden adaptar als horaris d’autobús de la ciutat”. D’aquesta manera, Garcia ha comentat que “l’ajuntament de Morella aposta per aquest servei que facilita el desplaçament amb un horari menys estricte que el transport públic”.

El servei de taxi que hi havia a Morella es va acabar a principis d’aquest mes de juliol a causa de la jubilació del taxista i a la impossibilitat de renovar el servei actual pel canvi de normativa. D’aquesta manera, aquest servei s’utilitzava, sobretot, per a desplaçar-se a l’hospital de Vinaròs. Així, Morella pretén recuperar aquest servei al més prompte possible per a poder cobrir les necessitats dels usuaris i usuàries.

Cal recordar que l’examen de capacitació serà el proper 24 de juliol i les persones interessades es poden inscriure fins al 20 d’aquest mes. Per a obtindre més informació cal dirigir-se a les oficines de l’ajuntament de Morella.