L’ajuntament de Morella subhasta la fusta dels monts de Vallivana i Carrascals

522
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’ajuntament de Morella trau a subhasta l’aprofitament de fusta dels monts públics de Vallivana i Carrascals. Aquest s’inicia amb la quantitat de 33.602,64 euros per un total de 1.680,123 m3 de fusta apilada dels pins d’aquestos boscos, pinus nigra i pinus halepensis. D’aquesta manera, el termini de presentació de les ofertes s’obrirà durant 15 dies hàbils a partir de la publicació de l’anunci al Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP) previst per a demà. Aquesta fusta procedeix de les inversions en neteja dels boscos de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, la qual s’ha encarregat de confeccionar el plec de condicions de la subhasta.

El regidor de Desenvolupament Rural, Medi Ambient, Monts i Camins Públics, Joel Pascual, ha destacat que “es tracta d’una important quantitat de fusta procedent dels treballs de neteja i manteniment dels boscos de Carrascals i Vallivana, els quals ja estan apilats i preparats a emportar-se-la”. L’edil ha explicat que “està previst que l’anunci es publique al BOP demà i s’inicie el termini per a presentar ofertes amb tota la documentació requerida” i ha explicat que “el contracte serà d’un mes des que s’adjudique aquest aprofitament”. Finalment, ha indicat que “es tracta de fusta obtinguda a partir de les importants inversions de la conselleria en el manteniment i millora d’aquestos boscos públics”.
La informació sobre l’anunci estarà disponible a les oficines municipals de l’ajuntament de Morella de manera presencial. A més, també es pot consultar a través del telèfon 964 16 00 34 i al correu electrònic ajuntament@morella.net. També a través de la seu electrònica.


Taller d’ocupació
El taller d’ocupació de les especialitats d’activitats auxiliars en conservació i millora de monts i aprofitaments forestals que es realitza a Morella ha iniciat avui el període de pràctiques al pinar de l’Albereda. Aquest es realitza gràcies a l’ajuda de Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació.