L’Ajuntament de Morella signa un conveni amb ‘Denes de Morella’

600
PUBLICITAT

– La marató ‘Denes de Morella’ va estar ajornada a la primavera i suspesa el passat 5 de setembre a causa de la Covid-19

L’Ajuntament de Morella col·laborarà econòmicament amb l’associació ‘Denes de Morella’ per tal d’ajudar a pal·liar les pèrdues econòmiques ocasionades per la suspensió de la Marató ‘Denes de Morella’. L’alcalde de la Ciutat i la regidora d’esports, Rhamsés Ripollés i Judit Garcia, respectivament, van signar divendres passat el conveni amb membres de l’organització mitjançant el qual l’ajuntament farà una aportació econòmica per contribuir amb les despeses derivades d’aquest projecte esportiu i de promoció.

Aquest conveni ja estava previst per fer possible la realització de la prova. Com que no s’ha pogut realitzar, s’ha adaptat l’acord per continuar donant suport a l’associació, ajudar amb les despeses, així com a la inversió inicial que suposa un projecte així i que servirà per al pròxim any.

La prova, que s’havia de celebrar enguany per primera vegada i que comptava amb centenars d’inscrits, estava prevista per a la passada primavera i va ser ajornada per al 5 de setembre. Finalment en eixa data tampoc es va poder celebrar, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Va ser un cop molt dur per als membres de l’associació organitzadora que hi havien ficat il·lusió i treball en la prova, a més dels elevats dispendis econòmics que havien suposat els amaniments de la prova esportiva: dorsals, infraestructura, material i un ample ventall de necessitats que sempre acompanyen un esdeveniment similar.

Tot i ser una prova novençana la Marató ‘Denes de Morella’ havia tingut una gran acollida, no sols per la quantitat de corredors inscrits que venien de nombrosos punts de la geografia sinó també entre la gent de Morella que estava preparada a participar i contribuir amb el seu treball des de qualsevol lloc de l’organització de la carrera.

La regidora d’esport, Judit Garcia, ha volgut destacar que ‘des de l’Ajuntament el compromís amb aquest projecte esportiu i de promoció era ferm i per tant, en uns moments complexos com els que estem vivint, no els podíem deixar sols. Amb aquest conveni volem ajudar-los i sobretot que servisca també d’impuls de cara a l’any vinent i poder fer una gran prova com tenien previst’.