L’Ajuntament de Morella signa els convenis de col·laboració amb el CB Femení Morella, el Morella FC i la SE ESPEMO

686
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-L’activitat esportiva d’aquestos tres clubs s’ha vist reduïda durant el 2020 a causa de la COVID-19
-El consistori dóna suport a totes les associacions a través dels convenis de col·laboració fonamentals per al manteniment del teixit associatiu de Morella

L’Ajuntament de Morella ha signat aquesta setmana els convenis de col·laboració de l’any 2020 amb el Club de Bàsquet Femení Morella, el Morella Futbol Club i la Societat Esportiva ESPEMO. D’aquesta manera, el consistori dóna suport a l’activitat esportiva d’aquestos clubs en un any marcat per l’activitat minimitzada a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19. Aquest any 2020 ha sigut atípic i aquestos convenis són fonamentals per al manteniment del teixit associatiu de la ciutat.
La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “aquest 2020 ha sigut un any difícil també per a les associacions, les quals no han pogut realitzar algunes de les diferents activitats que es planificaven cada any”. L’edil ha explicat que “des de l’ajuntament volem donar suport a les associacions, en este cas, esportives i desitjar que prompte puguen tornar a l’activitat habitual”.
Cal explicar que el CB Femení Morella no ha représ els partits i encara no ha començat la temporada. En el cas del Morella FC, ha iniciat la temporada 2020-2021, però amb alguns partits suspesos i ajornats. Finalment, pel que fa a la SE ESPEMO, també va suspendre activitats previstes per a l’any 2020 com l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella, el qual estava previst per al mes de maig. Així, totes aquestes associacions estan pendents de l’evolució de la COVID-19 i de les mesures sanitàries per a reprendre l’activitat esportiva en les seues disciplines.