L’ajuntament de Morella renovarà el camí rural de la Vega del Moll

249
L’ajuntament de Morella renovarà el camí rural de la Vega del Moll
L’ajuntament de Morella renovarà el camí rural de la Vega del Moll
PUBLICITAT

El camí rural de la Vega del Moll a Morella es condicionarà durant el que queda de 2018 i l’inici del 2019, tal com s’informarà en el plenari d’aquesta vesprada. El projecte té un pressupost de 193.850 euros i compta amb una subvenció de 96.000 euros de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. Aquesta és una inversió important per a millorar els camins rurals, molt necessaris en aquesta zona a causa de la gran extensió del terme municipal de Morella i la nombrosa quantitat d’explotacions agrícoles i ramaderes que fan imprescindibles aquests camins.

El de la Vega del Moll és un dels principals camins rurals a Morella. Aquest connecta un gran nombre de carreteres i explotacions ramaderes dins de l’ample terme municipal de Morella. Tot i això, Morella feia molts anys que no rebia aquest tipus d’ajudes per a condicionar i mantindre els camins rurals.

El regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallarés, ha destacat que “després de molts d’anys, s’han tornat a donar ajudes als camins rurals, els quals són molt importants a Morella i la Comarca dels Ports on el sector primari suposa un dels principals motors econòmics”. Així, l’edil ha expressat que “lamentem que durant més de sis anys les ajudes per a projectes com el del camí de la Vega del Moll han sigut pràcticament inexistents, encara que ens alegrem que canvie aquesta tònica”. Finalment, Pallarés ha explicat que “a més de l’ajuda, l’ajuntament de Morella i l’empresa Arcillas Vega del Moll col•laboren en aquest projecte per a millorar aquest camí”.

Brigades mediambientals
L’Ajuntament de Morella també pretén intensificar els treballs de les brigades mediambientals. D’aquesta manera, el manteniment i neteja dels camins rurals es realitzarà amb més freqüència per a tindre’ls en bon estat durant tot l’any.

Ple ordinari de setembre
A més d’informar del camí de la Vega del Moll, en el plenari d’avui a les 20.00 hores es tractaran altres punts. L’Àrea d’Administració i Hisenda aprovarà l’acceptació del canvi de data del Ple ordinari del mes d’octubre, l’adhesió a l’acord del marc d’energia elèctrica Central de Contractació Diputació i la concentració de l’operació de crèdit a llarg termini del finançament d’inversions encomanades a societats mercantils municipals. L’Àrea d’Obres, el conveni ARRU 2018. L’Àrea d’Educació, Cultura i Esport, La resolució de la delegació de competències del Pla Edificant. L’Àrea de Governació, l’agraïment a la seguretat del 54 Sexenni.