Signatura del conveni

-Nota de l’Ajuntament de Morella-

El conveni de col·laboració segueix la línia dels últims anys, de manera que s’assegura la pràctica del futbol en el camp de la Fàbrica Giner i es recolza l’activitat dels dos clubs

L’Ajuntament de Morella, el Morella FC i Ports CF han renovat el seu acord de col·laboració per a la present temporada. La signatura d’aquest conveni garanteix que es puga jugar a futbol al camp de la Fàbrica Giner. A més, es dóna suport a l’activitat i funcionament de tots dos clubs, de manera que es fomenta la pràctica esportiva entre els joves i l’accés a ella.

La regidora d’esport, Lola Vinyals, assenyala que “mitjançant estos acords es garanteix alguna cosa més que la pràctica de l’esport a Morella, ja que la participació en estos clubs significa convivència, educació i uns valors que s’aprenen des de menuts”. A més, recordava que “un dels objectius de l’Ajuntament de Morella és que els veïns i veïnes de Morella puguen practicar esport a la localitat, per això, fa dos anys vam arribar a un acord de manteniment del camp de futbol amb els clubs que seguim potenciant “.

Els convenis anuals signats amb aquestes entitats pretenen donar suport al treball que realitzen i la participació en diferents competicions. Cal destacar que en les últimes temporades, els clubs de la comarca dels Ports estan tenint importants resultats, que cada vegada més xiquets practiquen esport o que es recolzen tornejos que realitzen, com el Ciutat de Morella o el 3×3 amb el qual els Ports amb què conclou la temporada.

D’aquesta manera, el consistori morellà continua signant convenis de col·laboració amb les associacions de la localitat, per a donar suport a la pràctica de les seves activitats.