L’Ajuntament de Morella recupera el Colomer Zurita

247
L’ajuntament de Morella recupera el Colomer Zurita
L’ajuntament de Morella recupera el Colomer Zurita
PUBLICITAT

Ahir, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Morella va viure la signatura de l’acord de cessió de la gestió de l’edifici Colomer Zurita. D’aquesta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, acompanyat del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i del President de la Diputació de Castelló, Javier Colomer, van signar aquest document que facilita les inversions i millores en aquest edifici emblemàtic de Morella, així com la propietat i gestió des del consistori.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va destacar que “és una gran notícia que el Colomer Zurita tinga una gestió municipal després de molts anys tancat i amb problemes estructurals”. L’edil va explicar que “és més que un edifici a la ciutat, la qual cosa suposa una nova oportunitat per al desenvolupament socioeconòmic d’aquesta zona”. Així, va agraïr al “President de la Diputació el seu enteniment perquè aquest edifici tan volgut per tots i totes, estiga gestionat des de Morella i que torne a albergar activitat al més prompte possible”. Finalment, tots tres representants de les diferents institucions van remarcar la voluntat de sumar esforços per a avançar en aquest projecte.

L’edifici Colomer Zurita és propietat de la Diputació de Castelló i ha sofert unes obres de rehabilitació estructural en els últims mesos. Així, l’acord signat avui permetrà que passe a ser propietat municipal i que les diferents institucions puguen invertir en la recuperació de l’edifici, així com en els diferents projectes que el Colomer Zurita puga albergar.

Inauguració de la carretera de Xiva
Aprofitant la visita, el President de la Diputació de Castelló i l’alcalde de Morella van inaugurar la carretera de Xiva després de les obres que hi ha tingut lloc en els darrers mesos. D’aquesta manera, van explicar als xivatans i xivatanes com s’ha realitzat l’actuació i les diferències que hi ha amb l’antiga CV-117. Així, Ripollés va comentar que “aquesta era una obra de justícia per als veïns i veïnes de Xiva i per a tindre noves possibilitats de futur”.