L’ajuntament de Morella recolza set projectes solidaris amb el 0,7% del pressupost municipal

259
Vista de Morella
Vista de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • El Consell de la Solidaritat va valorar les diferents aportacions econòmiques que sumen 17.000 euros en projectes de solidaritat amb països empobrits
  • Níger, Burkina Faso, Ghana, Tanzània, Índia, El Salvador i Moçambic són els països on les diferents ONG han actuat durant el 2019

La ciutat de Morella destina cada any el 0,7% del seu pressupost municipal a l’ajuda humanitària i col·labora amb diferents ONG. D’aquesta manera, durant l’any 2019 s’han realitzat set projectes en països de tot el món amb una aportació econòmica que suma 17.000 euros repartits entre les organitzacions. Així, la ciutat reafirma, un any més, el seu compromís amb les persones més desafortunades.

Un total de set projectes s’han realitzat arreu del món durant l’any 2019. L’Assemblea de Cooperació per la Pau ha tractat de promoure l’accés just i equitatiu de les dones a la participació política a Níger, Mans Unides ha realitzat un projecte educatiu per a dones a Burkina Faso, Youcanyolé ha construït depòsits i canalitzacions a Ghana, la Creu Roja amb campanyes d’extracció de sang a Tanzània, la Fundació Vicent Ferrer ha construït 77 vivendes i el sanejament a l’Índia, ASOL amb un projecte de sanitat i nutrició en la primera infància a El Salvador i Delwende tracta de recolzar l’alimentació als i les residents del centre a Moçambic.

La regidora de Cooperació, Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha volgut “donar les gràcies a la comissió de valoració del Consell de la Solidaritat pel seu treball a l’hora de concedir aquestes ajudes, així com a les diferents ONG que realitzen aquestos projectes arreu del món”. L’edil ha comentat que “destinar el 0,7% del pressupost és un esforç que realitzem cada any per ajudar a les persones més desfavorides i col·laborar amb aquells projectes solidaris i les persones que treballen cada dia per a fer un món millor”. Malú ha destacat que “estem contents de poder aportar i ajudar un poc a aquestos projectes solidaris i que realitzen els seus projectes”.

Morella manté des de fa anys l’aportació del 0,7% del pressupost municipal a causes benèfiques i és una de les poques poblacions que s’implica cada any amb aquestes. La ciutat pretén continuar amb aquesta iniciativa durant molts anys i ajudar de forma contínua a les ONG perquè continuen amb la seua activitat.