L’Ajuntament de Morella presenta els nous distintius de vehicles

499
L’Ajuntament de Morella presenta els nous distintius de vehicles
PUBLICITAT

S’inicia el repartiment dels distintius. Tots els residents els rebran directament en els seus domicilis durant les propers setmanes

Durant el període de repartiment la policia local no sancionarà a cap vehicle si encara no s’ha realitzat el canvi i s’informarà quan haja finalitzat

Morella, dimecres 14 de setembre de 2021.- L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Trànsit i Seguretat, José Manuel Rodrigo, han presentat els nous distintius de vehicles dels que es realitzarà l’enviament a les cases en els propers dies.
Cal recordar que l’Ajuntament de Morella va escometre una renovació de l’ordenança de trànsit i es requeria renovar tots els distintius ja que l’antiga base de dades estava totalment obsoleta. Per tant, en les properes setmanes tot els propietaris de vehicles residents en el municipi rebran el nou distintiu directament en els seus domicilis, sense necessitat de fer cap tramitació ni cost.

El distintiu va acompanyat d’una carta informativa. Si es detecta algun error en el mateix es pot dirigir a l’Ajuntament de Morella per corregir-lo, així com s’informarà quan finalitze el repartiment per si alguna persona no li ha arribat correctament.

Els distintius de residents seran, com anteriorment, de color verd i els d’autoritzats de color blau. En tots els distintius figuraran les dades del vehicle i cal que estiguen en un lloc visible. Una de les novetats, gràcies a la seua renovació i millora de l’ordenança, és que la policia local disposa de tablets on podrà consultar de forma directa i actualitzada les dades dels vehicles per comprovar la seua tipologia i per tant l’autorització d’accés i aparcament en Morella.

En estos moments el nombre de vehicles amb l’autorització de resident és superior als 2000 i s’han tramitat ja més de 500 sol·licituds com a vehicles autoritzats, que són els de persones amb casa en Morella que els seus vehicles paguen l’impost en altres localitats, residents dels pobles de la comarca, treballadors d’empreses de Morella, entre altres.
També s’ha informat per part dels edils que durant este període de repartiment dels nous distintius, per part de la policia local, no es sancionarà cap vehicle que encara no l’haja canviat i estiga estacionat en l’àrea restringida.
Es recorda que tota la informació i tramitació de nous distintius està en la web municipal www.morella.net

Per part de l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés s’ha agraït ‘’el treball que està realitzant la policia local i el serveis d’administració amb tota esta actualització que suposa una gran càrrega de fenia’’. A la vegada afegeix ‘’tota esta actualització suposarà millorar la gestió del trànsit i oferir un millor servei als nostres veïns i veïnes’’. Per part del regidor de Jose Manuel Rodrigo es recordava ‘’la necessitat de renovar els distintius ja que teníem més de 15.000 repartits i de la importància de gestionar el trànsit en un dels pobles amb més vehicles per habitant de tota la comunitat i per les poques places d’aparcament que tenim en l’interior del casc històric’’.

Tots dos han insistit en que ‘’ en els propers dies us arribaran els distintius en els vostres domicilis i si detecteu algun error ho comuniqueu a l’ajuntament. No es sancionarà a cap vehicle durant estes setmanes de repartiment pel fet de portar encara el distintiu antic.’’