L’Ajuntament de Morella potencia la Brigada Municipal amb quatre noves ofertes d’ocupació

283

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Aquestes quatre ofertes tindran una durada de 5 mesos. La documentació es podrà presentar a l’Ajuntament de Morella fins al 10 de maig. Aquests dies, la Brigada actua en la millora de les canalitzacions d’aigua del carrer Sant Nicolau

L’Ajuntament de Morella, a través del Pla d’Ocupació Local, ha publicat avui quatre ofertes de personal de reforç de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis. Aquestes places tindran una durada de cinc mesos. Els interessats hauran de presentar la documentació fins al 10 de maig. A més, cal recordar que en aquests moments estan vigents dues beques per a estudiants per reforçar les àrees de turisme i cultura. El regidor d’obres, Amadeu Bordàs, assenyala que “aquestes contractacions serviran per a reforçar la Brigada Municipal d’Obres i Serveis de cara al període estival, que és quan tenim més activitat i un nombre més gran de veïns i veïnes”.

En l’oferta es valoraran diversos mèrits, com l’experiència, el carnet de conducció B1, la targeta professional de construcció, el curs de recurs preventiu o els cursos d’obres. A més de les quatre places de peó per a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, a hores d’ara estan vigents les dues beques de tres mesos per a estudiants, de cara a reforçar aquestes àrees en l’època estival. D’aquesta forma, ja es posen en marxa programes de contractació importants, que serveixen per ampliar i millorar diversos serveis que presta la localitat, en una època que és quan hi ha més actes al municipi i un nombre més gran de veïns i visitants.

-Millora de la xarxa d’aigua a Sant Nicolau

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis està millorant la canalització d’aigües al carrer Sant Nicolau. Cal recordar que fa uns mesos es va millorar el subministrament a les vivendes, en una primera actuació a la zona de la Casa Ciurana, que era el tram més problemàtic, i una segona des de la zona de la costa de la Jueria fins a la Jovaní. Ara, es finalitzarà aquesta millora de la canalització d’aigües en el tram que falta del carrer Sant Nicolau. Amb aquestes actuacions es continua millorant la xarxa de subministrament d’aigua a la localitat.