L’Ajuntament de Morella planifica obres en la pista esportiva, els vestuaris i la piscina infantil

569
PUBLICITAT

Morella estudia diferents obres que s’executaran durant este any 2023 i que realitzarà la brigada municipal. Així, està previst que en el mes de febrer comencen les obres de renovació de les instal·lacions de la piscina municipal, vestuaris, piscina infantil i entrada. A més de la instal·lació de la nova pista esportiva exterior al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Per al mes de setembre, es preveu l’inici de les obres de la segona fase de millora del carrer Zaporta. Aquestos treballs s’uneixen a les obres actuals d’ampliació del Centre de Dia que també executa la brigada municipal.


L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’obres molt importants per a la millora de serveis i carrers de Morella”. L’edil ha explicat que “la segona fase del carrer Zaporta serà a partir del mes de setembre, ja que la climatologia de l’hivern i altres tasques prèvies a l’estiu, ho veiem més convenient, junt amb els tècnics, pel bon desenvolupament dels treballs”. Finalment, Rhamsés ha comentat que “les executarà, per al seu bon desenvolupament, la brigada d’obres municipal, amb ampla experiència i informarem a les veïnes i veïns de com transcorreran les obres i les afeccions que tinguen, les quals esperem que siguen mínimes”.

Piscina municipal i nova pista esportiva de Morella i Xiva

L’ajuntament portarà a terme una important inversió de millora que afecta la piscina municipal. Les obres de renovació previstes suposaran la renovació del paviment d’entrada a la zona de bany i la remodelació completa dels vestuaris, així com també es farà una nova piscina infantil, ja que l’actual presenta deficiències. Aquestes compten amb un pressupost de 204.000 euros on també s’inclou la instal·lació d’una pista esportiva a l’aire lliure a l’exterior del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. L’actuació començarà en els pròxims dies, a l’inici del mes de febrer. Així, està previst que acaben abans de juny quan estan previstos els treballs de manteniment per a obrir la piscina a l’estiu. Pel que fa a la pista esportiva, cal recordar que també s’ha previst instal·lar-ne una Xiva per als pròxims mesos.
Obres del carrer Zaporta

Obres del carrer Zaporta

Durant el mes de setembre començarà la segona fase de les obres de millora del carrer Zaporta. Aquestes segueixen a les que es van executar durant el 2022 i compten amb un pressupost de 119.000 euros i que formen part del Pla Avança provincial i de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRUR), així com fons de l’ajuntament de Morella. Aquesta fase serà en el tram que va des de la meitat del carrer fins a la intersecció amb el carrer del Pare Ramón Querol. L’actuació condicionarà les xarxes de distribució i sanejament d’aigua i les elèctriques. També es renovarà el paviment amb un acabament empedrat i noves voreres. A més, tal com es fa en totes estes obres, es realitzarà una reunió informativa amb el veïnat.