L’Ajuntament de Morella obri la matrícula per a l’Escola matinera

500
L’Ajuntament de Morella obri la matrícula per a l’Escola matinera
PUBLICITAT

El termini d’inscripció estarà obert del 16 al 24 de setembre a l’Ajuntament

L’Escola tindrà lloc des d’octubre fins a maig i suposa un gran ajut per a la conciliació laboral i familiar

Morella, dijous 16 de setembre de 2021.- L’Ajuntament de Morella posarà en funcionament un any més l’Escola Matinera. Aquest servei començarà a prestar-se des del pròxim 1 d’octubre i s’allargarà fins el 30 de maig del 2022. Les inscripcions es poden formalitzar des del 16 al 24 de setembre a les oficines de l’Ajuntament, on s’ha d’entregar la fitxa d’inscripció i el document SEPA de domiciliació bancària que, prèviament, s’hauran pogut demanar a la mateixa escola.

El preu per fer ús de la Escola Marinera és de 20 euros mensuals per participant, podent-se acollir en els períodes que als pares i famílies els sigue convenient. A este preu s’aplicaran els corresponents descomptes per família nombrosa, monoparental o altres establerts pels serveis socials.

L’horari de l’Escola Matinera començarà diàriament a les 8:45 h i s’allargarà fins les 10 h., hora del començament de les classes al centre. Enguany aquesta Escola Matinera morellana estarà gestionada per l’empresa IOCUM, la qual ha prestat el servei de gestió de l’Escola d’Estiu en els dos últims anys i que ha estat altament valorada per les famílies i participants. En els anys anteriors, degut a diverses ajudes que ara han canviat, esta gestió estava duta directament des de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA).

Aquest servei de l’Escola Matinera es ve oferint des de fa ja uns anys a Morella i ha estat molt ben acollit pels pares i xiquets que se’n beneficien, ja que redunda en la conciliació familiar i laboral. La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat ‘la gran acceptació que sempre h tingut l’Escola Matinera per part de les famílies que n’han vingut fent ús’ per això, seguia manifestant, ‘l’Ajuntament ha volgut no sols mantenir sinó també potenciar aquest servei que atén als menors en un ambient divertit i amè’.