L’Ajuntament de Morella obre el període de matriculació per a l’Escola d’Estiu i l’Esplai d’anglès i esport

679

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’Ajuntament de Morella ha obert el període de matriculació per a l’Escola d’Estiu i l’Esplai d’anglès i esport. Dos serveis estivals de gran importància, que en els últims anys han comptat amb una gran acceptació, com ara el passat estiu quan es van matricular gairebé un centenar de xiquets i xiquetes entre tots dos. Aquests es desenvoluparan entre el 27 de juny i el 29 de juliol i la matrícula es pot formalitzar fins al 21 d’aquest mes, en el cas de l’Esplai i fins al 22 en el de l’Escola d’Estiu. L’Ajuntament de Morella també ha tret les ofertes d’ocupació per als monitors que s’ocuparan d’aquests dos serveis.

La regidora d’educació, Judit Garcia, assenyala que “aquests serveis són molt importants per a l’educació, formació i aprenentatge dels xiquets i xiquetes de Morella i per a la conciliació laboral de les famílies, pel que de nou anem a apostar per ells per aquest estiu”.

La durada d’aquests serveis serà de cinc setmanes (27 de juny al 29 de juliol) i el preu serà de 30 euros per a inscripcions d’una o dues setmanes, de 40 euros per a tres setmanes i de 60 euros per a quatre o cinc, al cas de l’Escola d’Estiu. Per la seva banda, l’Esplai va dirigit a un públic diferent, a alumnes de segon i tercer cicle de primària i de 1r i 2n d’ESO. L’objectiu d’aquest és la combinació de l’ensenyament de l’anglès amb diferents esports, tallers, jocs a la piscina, visites a diversos llocs de Morella… Els grups seran limitats de quinze persones i els preus de 60 euros per setmana si la matrícula és de una o dues setmanes, 50 per a tres o quatre setmanes i 45 per a cinc.

Pel que fa a les ofertes d’ocupació, per a monitor de l’Escola d’Estiu es necessita disposar d’estudis relacionats amb l’educació infantil i es valorarà l’experiència, formació complementària i la proposta de programació d’activitats. Per a l’oferta de monitor de l’Esplai d’anglès i esport es valora l’experiència en treball amb grups de xiquets, coneixements d’anglès, proposta de programa d’activitats i coneixements teòrics i pràctics esportius. Els interessats en qualsevol de les ofertes hauran de presentar la documentació fins el 15 de juny a l’ajuntament de Morella.