L’Ajuntament de Morella obre el període de matriculació de l’Escola Infantil gratuïta, l’Escola d’Estiu i l’Esplai d’anglès i esport

280
La regidora d'Educació Judit Garcia visita l'escoba d'Estiu amb l'alcalde Rhamsés Ripollés

La regidora d’educació, Judit Garcia, visita l’Escola Infantil i informa de la posada en marxa de diferents serveis educatius.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la nova regidora d’educació, Judit García, han visitat l’Escola Infantil. Així, la nova regidora ha tingut la primera presa de contacte amb un dels serveis educatius de gran importància en la localitat i s’ha interessat pel funcionament del centre. A més, ha anunciat l’apertura del període de matriculació per a aquest servei i també per a l’Escola d’Estiu i l’Esplai estival d’anglès i esport.
Judit García assenyala que “l’Escola Infantil és un servei essencial per a les famílies de Morella i, des de l’Ajuntament continuarem apostant per la seva potenciació i per la seva gratuïtat, sent així una ajuda importantíssima per als veïns i veïnes de Morella”. En aquest sentit, indicava que aquests dies s’enviarà la carta als pares dels alumnes i les alumnes perquè formalitzen la matriculació.

El període per presentar la documentació serà del 22 al 29 de juny. Cal recordar que aquest any ja s’ha realitzat una preinscripció, en formar part, per primera vegada, del Programa d’Escoles Infantils de la Generalitat Valenciana. No obstant això, ara cal fer la matriculació per començar la planificació del proper curs.

L’Escola Infantil s’ha consolidat com un servei de gran importància i en els últims anys s’han aconseguit xifres de rècord d’alumnes, degut també a l’alta natalitat de 2012. A més, per adaptar aquest servei a la demanda existent, en els últims anys també s’han realitzat obres en l’immoble i s’han contractat més monitors en els cursos necessaris.

Serveis educatius d’estiu
D’altra banda, la regidora també ha anunciat que ja s’ha obert el període de matriculació per a l’Escola d’Estiu i l’Esplai estival d’anglès i esport. El període d’inscripció per a tots dos conclourà el 25 de juny. Pel que fa al primer, la durada serà de cinc setmanes (29 de juny al 31 de juliol) i el preu serà de 30 euros per a inscripcions d’una o dues setmanes, de 40 euros per a tres setmanes i de 60 euros per a quatre o cinc. Per la seva banda, l’esplai va dirigit a un públic diferent, a alumnes de segon i tercer cicle de primària i de 1r i 2n d’ESO.

L’objectiu d’aquest és la combinació de l’ensenyament de l’anglès amb diferents esports, tallers, jocs a la piscina, visites a diversos llocs de Morella… Els grups seran limitats de quinze persones i els preus de 60 euros per setmana si la matrícula és de una o dues setmanes, 50 per a tres o quatre setmanes i 45 per a cinc. En la realització d’aquesta activitat col·laboren l’AMPA i el CBF Morella. Per tot això, la regidora Judit García conclou que “aquests serveis són molt importants per a l’educació, formació i aprenentatge dels xiquets i xiquetes de Morella i per a la conciliació laboral de les famílies, així que anem a prioritzar aquests serveis”.