L’Ajuntament de Morella llança un nou servei de WhatsApp per rebre novetats en matèria d’ocupació i formació

429

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

“Morella Ocupa’t” pretén augmentar la informació en matèria d’ocupació. Per donar-se d’alta, caldrà enviar un WhatsApp al telèfon de Morella Informa amb les paraules “Alta Ocupació”, seguides de nom, cognoms i DNI

L’Ajuntament de Morella ha llançat avui un nou servei de WhatsApp, amb el qual es pretén augmentar la informació en matèria d’ocupació i formació. L’objectiu és segmentar més la informació i dirigir-se al públic que tinga especial interès en aquests temes. El servei es prestarà a través de Morella Informa, de manera que per rebre aquests missatges caldrà donar-se d’alta enviant un WhatsApp amb les paraules “Alta ocupació” seguit de nom, cognoms i DNI al telèfon del que es presta el servei Morella Informa ( 673685929). Per rebre els missatges, aquest telèfon ha d’estar guardat en contactes.

La regidora de tecnologies de la informació i la comunicació, Judit Garcia, explica que “amb aquesta nova llista de difusió pretenem augmentar l’enviament d’informació d’ocupació i formació, però dirigint-nos a un públic que estiga interessat en aquestes qüestions”. A més afegeix que “tenim moltes novetats sobre aquestes temàtiques, de manera que en l’actual Morella Informa no podem enviar tota la informació”. Si que apunta que “a través de Morella Informa se seguiran enviant ofertes de treball, però amb el nou canal es faran els enviaments d’una manera més especialitzada. A “Morella Ocupa’t” enviarem oferta de cursos, subvencions interessants o ofertes d’ocupació, amb una completa informació sobre les mateixes”.

Cal recordar que el servei “Morella Informa” va néixer l’any passat, amb l’objectiu d’arribar de forma directa i ràpida als usuaris per informar-los d’avisos municipals, bans o de les activitats que es duen a terme a la localitat. En l’actualitat es compta amb més de 650 persones subscrites a aquest canal d’informació. Ara, es crearà una nova llista de difusió, en la qual només es remetrà la informació d’ocupació i formació perquè les persones, que ja estiguen donades d’alta o que no, puguen rebre aquests avisos.