L’ajuntament de Morella i Tècnics de Foment es reuneixen per les obres de l’N-232

393
Obres N-232
PUBLICITAT

– El Ministeri ja ha traslladat la valoració definitiva de totes les expropiacions durant la reunió

– També es va tractar l’evolució de les obres, les quals actualment estan centrades en el moviment de terres

L’ajuntament de Morella i responsables del Ministeri de Foment estan mantenint reunions constants sobre el desenvolupament de les obres de la nova N-232. D’aquesta manera, en l’última mantinguda aquesta setmana es va valorar el ritme que porten aquestes, així com el Ministeri de Foment va informar de les valoracions definitives sobre les expropiacions i ocupacions temporals dels terrenys per on passa la nova carretera. Així, durant aquestos dies, tots els propietaris, entre ells l’ajuntament, estan rebent les notificacions amb les valoracions.

Cal recordar que fa uns mesos, a l’ajuntament de Morella, es van realitzar els tràmits necessaris per a les posteriors expropiacions de terrenys per on passa l’N-232. D’aquesta manera, ara estan arribant als afectats, els quals han de veure si estan d’acord per a procedir als pagaments. L’ajuntament de Morella és també propietari de terrenys que s’expropiaran situats al mont de Vallivana.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “la importància d’aquesta carretera per al futur, no sols de Morella, sinó de tot el nord de la província de Castelló, i per això estem mantenint reunions constants amb els responsables de foment o amb l’empresa executora per a incidir en la prioritat d’una correcta evolució de les obres”. A més, l’edil ha comentat que “les obres porten un bon ritme i sobre els terminis previstos, de la qual cosa ens alegrem perquè sempre ha sigut una de les nostres reivindicacions”.

L’ajuntament de Morella ja va traslladar que els tràmits per a realitzar les expropiacions fóra àgil, “de manera que gràcies a la bona coordinació entre totes les parts ho hem aconseguit” ha explicat l’alcalde. A més, ha afegit que “és molt important que tots els propietaris afectats reben les compensacions que els pertoquen al més prompte possible”.

Un altre dels trams de la carretera nacional N-232 està en obres a l’altura de Monroig. Així, les obres d’aquest tram ja fa molts anys que duren i ara pareix que veuran el seu final per a unir el nord de la província de Castelló amb Aragó. Rhamsés ha comentat que “també les obres d’aquesta carretera a l’altura de Monroig són molt importants per a aquesta zona, de manera que esperem veure que finalitzen en la major brevetat possible”.