L’ajuntament de Morella i la Societat de Caçadors El Maestrazgo signen un conveni de col·laboració

130

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La IV edició de la Fira de la Caça ja està en marxa i s’espera repetir l’èxit d’altres edicions

L’activitat de l’associació i la conservació del medi natural i la fauna són els punts importants del conveni

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el president de la Societat de Caçadors El Maestrazgo de Morella, Francisco Temprado, han signat un conveni de col·laboració per tal d’afavorir el manteniment de l’activitat d’aquesta entitat, la conservació del medi natural i les espècies. El principal punt de l’acord resideix en la celebració de la IV edició de la Fira de la Caça degut a l’èxit de les edicions anteriors.

La regidora de Participació i Esports, Lola Viñals, i el regidor de desenvolupament rural, Rafa Pallarés, a més d’altres membres de l’associació de caçadors han estat presents a la signatura del conveni biennal de col·laboració. Pallarés ha destacat que “el conveni persegueix col·laborar amb la societat de caçadors i, així, afavorir la conservació del medi natural, la nostra fauna i, d’altra banda, organitzar una nova edició de la Fira de la Caça de Morella. La regidora d’Esports també ha assenyalat que “la signatura de convenis de col·laboració amb associacions de la localitat és molt important per a nosaltres, ja que reforça el teixit associatiu de la localitat i permet organitzar gran diversitat d’esdeveniments esportius, lúdics i festius a Morella”.

La IV edició de la Fira de la Caça es preveu que iguali l’èxit de les anteriors. Les nombroses activitats que proposa aquesta fira, com exhibicions de gossos de caça, tallers i conferències completen una oferta atractiva d’estants d’exposició i productes relacionats amb la caça.