L’Ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló col·laboren en l’impuls dels serveis socials

225
Visita de Patricia Puerta a Morella
Visita de Patricia Puerta a Morella

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • L’ampliació del Centre de Dia de Morella és un projecte prioritari per al municipi
  • La Vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta, junt amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i altres membres de la corporació van visitar les instal·lacions dels serveis socials

La Vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta, es va reunir ahir al matí amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i altres membres de la corporació municipal per a tractar diversos temes. Així, uns dels importants van ser els diferents projectes de serveis socials que es porten a terme des de la ciutat i els espais que aquestos ocupen. D’aquesta manera, des de l’Ajuntament de Morella es va traslladar la importància i prioritat d’ampliar el Centre de Dia. Cal explicar que l’ampliació del Centre de Dia s’ubicaria en les actuals instal·lacions de l’Escola de Música i aquesta s’ubicaria a l’edifici Colomer Zurita.

Rhamsés va destacar que “l’ampliació del Centre de Dia és una necessitat prioritària a la ciutat a causa de l’elevada demanda d’aquest servei a la ciutat de Morella”. També va remarcar que “la col·laboració entre les institucions és absoluta per a desenvolupar diferents projectes, en aquest cas de caràcter social, i donar el servei més complet a Morella”. L’edil va afegir que “ens hem reunit amb les professionals dels serveis socials, així com amb l’associació de jubilats per a conéixer les seues necessitats”. Finalment, va recordar que “també estem col·laborant amb la diputació pel projecte de l’edifici Colomer Zurita, i que aquest siga de futur per a la ciutat”.

D’altra banda, la Vicepresidenta va explicar la “importància dels serveis socials en els moments que estem vivint, on s’ha incrementat la seua feina”. Puerta també va remarcar que “col·laborem amb els pobles perquè aquestos serveis siguen complets i puguen satisfer les necessitats de les persones”.

Finalment, van visitar les instal·lacions dels Serveis Socials de Morella, així com es van reunir amb l’Associació de Jubilats de Morella a la Casa Ciurana.