L’Ajuntament de Morella ha visitat les obres de la Nova Escola de Música en el Colomer Zurita

645
PUBLICITAT

El projecte ampliarà el pressupost a 1,1 milions d’euros i l’Ajuntament demanarà una subvenció a Patrimoni

Dimecres 10 d’agost l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, junt amb tècnics i les diferents entitats i associacions, ha visitat les obres de la nova Escola de Música en el Colomer Zurita. Unes obres que van quedar assignades baix un pressupost de 800.000 euros i que, ara, des de l’Ajuntament ha ampliat a 1,1 milions d’euros. Per a fer-ho possible, el consistori demanarà l’ajuda de Patrimoni de la Generalitat Valenciana a través d’una subvenció. 

Actualment, els treballs dins l’obra se centren en la distribució de les aules, zones d’assaig i magatzems que necessiten els diferents grups. “Les obres avancen a bon ritme, la qual cosa és una bona notícia perquè l’edifici Colomer Zurita recupere l’activitat al més prompte possible i continuen les diferents fases de rehabilitació”, destaca l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. 

Amb motiu de la visita, membres de la direcció de l’escola, de l’Associació Musical Mestre Candel, de la Rondalla de Morella i de Gaiteros de Morella han vist de primera mà el transcurs de les actuacions de millora del claustre interior i els espais que ocuparà cadascuna de les entitats. 

Per últim, des de l’Ajuntament també han recordat que al setembre s’iniciaran les obres d’ampliació del Centre de Dia a l’espai actual de l’Escola de Música, un edifici situat al centre històric de Morella propietat de l’Ajuntament des de l’octubre 2019, any en què la Diputació de Castelló va signar la seua cessió després de molts anys de reivindicació per part de l’Ajuntament.