L’Ajuntament de Morella ha signat l’acta d’ocupació de les noves aules del col·legi

220
PUBLICITAT

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ja compta amb el mobiliari del nou aulari el traslladarà al centre durant la primera setmana de juny

També es realitzen tasques de neteja i retirada de la runa emmagatzemada a l’exterior del centre

L’Ajuntament de Morella, l’equip tècnic i la direcció del centre han signat avui l’acta d’ocupació de les noves aules construïdes al CEIP Mare de Déu de Vallivana. Aquestes formen part del projecte de millora del centre amb el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport on s’ha executat el condicionament de les aules d’infantil i la millora de l’accessibilitat en tot el centre. Amb este pas, ja es poden utilitzar les noves instal·lacions del centre.

La conselleria disposa del mobiliari, el qual es traslladarà al centre durant la primera setmana de juny. També, la brigada municipal traslladarà el material que ja disposava el col·legi. Pel que fa a l’accessibilitat, la setmana que ve l’ascensor ja comptarà amb tots els permisos necessaris per a posar-se en funcionament. Una vegada finalitzats estos treballs en l’interior del CEIP Mare de Déu de Vallivana, continuaran els treballs de neteja i retirada de la runa emmagatzemada en l’exterior.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha explicat que “la gestió d’estes obres ha estat complicada per diverses causes que han dificultat el ritme de l’actuació” i ha afegit que “per fi estes millores són una realitat i es podrà fer ús de totes les noves instal·lacions en els pròxims dies”. L’edil ha destacat que “la comunicació i coordinació amb la direcció del centre ha sigut constant” i ha volgut “agrair tota la col·laboració per a millorar este centre educatiu de Morella”.

Cal recordar que, el projecte de millora del CEIP Mare de Déu de Vallivana ha suposat la construcció de noves aules al talús de dalt de la piscina, així com la remodelació de les aules d’infantil que s’han posat en funcionament al principi d’este curs. El projecte també té l’objectiu de millorar l’accessibilitat de tot l’edifici amb la instal·lació d’un ascensor que comunique totes les plantes. Així, comptava amb un pressupost d’1.500.000 euros per a la millora d’infraestructures educatives dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, el qual també contempla l’actualització de les instal·lacions elèctrica, de calefacció, l’aïllament i el mobiliari.