L’Ajuntament de Morella desmenteix la informació publicada pel PP respecte les donacions privades a Comunicacions dels Ports

488
PUBLICITAT

L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, afirma que «hem produeix molta tristor, que en els moments tan complicats que vivim totes i tots, degut a la covid-19, s’utilitze esta situació de forma partidista per transmetre falsedats» 

L’Ajuntament de Morella ha desmentit la informació que ha publicat el Partit Popular de Morella respecte a les donacions privades a Comunicacions els Ports. Segons la formació popular, el 24% de les donacions de caràcter privat que va ingressar Morella van estar destinades a les empreses de Francis Puig. Davant la denúncia, l’Ajuntament ha escrit que en el mes de setembre, al conjunt d’associacions i entitats de Morella que van fer aportacions econòmiques al fons front la COVID-19,  les despeses sufragades, amb este objectiu, van ser les següents:

Material de protecció i treball (Residència, serveis municipals, ciutadania).
guants, bates, buços
gel hidroalcoholíc
mampares
pulveritzadors
 
13.690,16 €
 
Mascaretes (Residència, serveis municipals, ciutadania).
 
7.559,2 €

 
Material de cuina i informàtic per a la residència.418,05 €
 
Medicaments i equipament mèdic.
 
236,00 €
 
Reforç al banc municipal d’aliments i vals d’ajudas a famílies vulnerables. Coordinat per Serveis Socials.
 
5.191,71 €

 
Vivendes per al personal sanitari de reforç per a la Residència.
 
8.356,83 €

 
Neteja i desinfecció de les vivendes per al personal de reforç (material i personal)
 
901,70 €
Taula publicada per l’Ajuntament de Morella

Ripollés, recalca, «les associacions i entitats de Morella han tingut una resposta exemplar, des del primer moment, i les seues aportacions econòmiques, a l’igual que les d’empreses i càrrecs públics municipals, que així ho han fet, estan molt clares on han anat a parar: material de protecció, lloguer de vivendes, equips de neteja, banc municipal d’aliments».

L’Alcalde considera que «en política, i sobre tot en política local, no tot si val. Ja sabem de la poca estima i dels atacs del PP contra diverses empreses morellanes, com és Comunicacions dels Ports, però no té cap justificació el que avui ha afirmat el regidor del PP». 

I afegeix, «és una falsedat i una difamació, que malauradament ja s’ha repetit també en altres ocasions, com amb els sous de l’alcalde i regidors. Exigim la immediata disculpa i rectificació. No podem permetre que a més, amb el tema de la COVID-19, es difame contra la nostra ciutat». 

Finalment, en nom de tot l’equip de govern ha manifestat que «fem una crida, novament,  al  treball, la convivència i no a l’ús partidista i la confrontació. No podem perdre ni un minut més amb esta política de difamacions i falsedats».