L’Ajuntament de Morella convoca el concurs fotogràfic “Morella 2016”

682
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Els interessats en participar hauran d’enviar fotografies al correu electrònic prensa@morella.net fins el 17 d’abril

L’Ajuntament de Morella ha convocat el concurs fotogràfic “Morella 2016”. Per participar només caldrà enviar imatges de la localitat fins al 17 d’abril. L’objectiu d’aquest és promocionar la localitat a través de la fotografia a les xarxes socials i estudiar la realització de possibles activitats culturals a posteriori.

Per participar en el concurs caldrà enviar les fotografies al correu electrònic prensa@morella.net, acompanyat de les dades personals del participant: nom, cognoms, adreça, correu electrònic i telèfon. Les imatges han de tenir un pes mínim d’1 megabyte i es pot remetre entre una i tres instantànies. Els premis són un cap de setmana en una casa rural de Cases de Morella o el seu equivalent en metàl·lic i una caixa de Regala Morella valorada en 100 euros.

La temàtica del concurs és molt àmplia. Es busquen fotografies de “Morella”, però la inspiració dels artistes pot ser molt variada: patrimoni, història, paisatges, panoràmiques, racons, fotografia nocturna, etcètera. Un cop finalitzat el termini de recepció de les imatges, un jurat format per fotògrafs de la localitat seleccionarà les dues millors.

Aquest concurs també serà un al·licient per als aficionats a la fotografia del fòrum Canonistes, que visitaran Morella el proper divendres 26 de març. D’aquesta manera, podran gaudir del dia que passaran a la nostra localitat i també presentar-se a aquest concurs. A més, el concurs coincidirà amb la Setmana Santa, pel que aquest és un motiu més per visitar la localitat i gaudir de la fotografia.