L’Ajuntament de Morella aposta per la seguretat en la pràctica de l’esport

577
CLIEJI de Morella
CLIEJI de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Nombrosos espais municipals s’habiliten per albergar activitats amb totes les precaucions

La piscina d’estiu va tancar les seues portes el passat diumenge sense haver tingut cap problema en la temporada estival

Amb totes les mesures preventives que són necessàries per la pandèmia de la Covid 19, l’Ajuntament de Morella impulsa i recolza la pràctica de l’esport a la localitat. A tal efecte s’han habilitat bona part dels espais de la ciutat que puguen acollir les diferents modalitats d’activitat física habituals en els darrers anys. L’Espai Firal, el Club Infantil o el propi Centre Lúdic i Esportiu Jaume I (CLIEJI) han estat readaptats per acollir activitats com Ioga, Pilates, Spinning, Zumba, Step, Aerocàrdio o Hiit.

A tots els espais habilitats s’han reubicat els aparells de gimnàstica per tal de garantir la distància obligatòria entre els practicants i usuaris de cada aparell, a l’hora que se facilita la neteja dels mateixos i el gel higienitzant per a tots els usuaris. Al CLIEJI, tota la maquinària del gimnàs ha estat dispersada pels alts del centre per afavorir la ventilació de l’espai i la distància entre els esportistes.

La regidora d’esport, Judit García, ha mantingut reunions amb directius i responsables dels diferents clubs morellans per tal de valorar, i en el seu cas facilitar, la possibilitat de que comencen els entrenaments i competició en la nova temporada. Segons Judit García ‘si els clubs poden competir ajudarem en tot el que estiga en mà de l’Ajuntament per tal de que els/les joves puguen practicar el seu esport amb garanties de seguretat’.

El passat diumenge tancava les seues portes la piscina d’estiu després d’una campanya molt positiva en la que tots els usuaris i practicants de la natació han pogut gaudir de les instal·lacions millorades a la primavera, amb la col·locació del got de compensació i la nova gespa. De la mateixa manera també va ser molt ben valorada l’ocupació i ús de la piscina de la Fàbrica de Giner. Cal dir que de moment no es posarà en funcionament la piscina coberta a l’espera de realitzar properament una sèrie de millores al Poliesportiu Jaume I encaminades a augmentar la higiene i prevenció de la zona d’aigua.

Des que es van alçar les primeres mesures de l’alerta que impedien la pràctica de l’esport, l’Ajuntament de Morella ja va prendre les oportunes mesures per a posar en funcionament la pista de pàdel, per tractar-se d’unes instal·lacions a l’exterior i que són de les més utilitzades pels veïns de Morella.