– A més, ha posat en marxa un concurs de fotografia que mostre com cadascú ha viscut el 54 Sexenni sota el lema #ElMeuSexenni

– Es va presentar el Sexenni de Morella a la II edició Patrimoni Ocult de la Universitat Politècnica de València

L’ajuntament de Morella vol agrair a les morellanes i morellans tot l’esforç i implicació que han tingut per a realitzar el Sexenni. Així, s’ha editat un vídeo d’agraïment amb les imatges d’aquest 54 Sexenni on estan representats els diferents elements que componen el novenari festiu. A més, Morella ha posat en marxa un concurs de fotografia sota el lema el meu Sexenni en el qual es pretén mostrar com viu aquesta festa cada persona. Així, les imatges es poden enviar al correu 54sexenni@gmail.com o a través del hashtag #ElMeuSexenni a Instagram.

La regidora de Tradicions, Malú Blasco, ha destacat que “el Sexenni és la mostra com el poble s’uneix i treballa per a viure la seua festa més especial que sols té lloc cada sis anys”. Així, l’edil ha explicat que “el vídeo reflecteix les emocions que tenim en celebrar aquesta festa i la gran quantitat d’elements que la componen” de manera que ha reiterat que “volem agrair a totes les persones que han fet possible el 54 Sexenni en tots els seus aspectes, ja siga treballant, dansant o organitzant els retaules i elaborant les decoracions dels carrers entre moltes altres coses”. Finalment, ha recordat que “també hem organitzat un concurs de fotografia per a plasmar com totes les persones han viscut el Sexenni i mostrar les millors en una exposició a les Sales Gòtiques de l’ajuntament per acabar aquest fantàstic 2018, l’any del 54 Sexenni”.

El concurs de fotografia va començar el passat quatre de setembre quan es van publicar les bases. Així, destaca per les diferents modalitats que hi ha per a participar. S’ha establert una modalitat clàssica, en la qual es fan arribar les fotos al correu 54sexenni@gmail.com. També es pot participar a través d’Instagram amb el hashtag #ElMeuSexenni.

El Sexenni a la Universitat Politècnica de València

Divendres l’Historiador i Director de la Xarxa de Museus de Morella, Carlos Sangüesa, i la regidora de Cultura, Rocío Querol, van participar en una taula redona a la II edició de Patrimoni Ocult de la Universitat Politècnica de València. Així, van realitzar una breu explicació del que és el Sexenni, els motius pels quals se celebra i els elements que el componen.