L’Ajuntament de Morella actualitza les mesures enfront de la COVID-19

221
Vista de Morella
Vista de Morella

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • Aquestes estaran vigents fins el 20 de novembre
  • Al plenari celebrat ahir es va aprovar la bonificació en l’ocupació per a taules i terrasses per a l’any 2021

L’Ajuntament de Morella va aplicar una sèrie de mesures i restriccions a causa de l’augment de casos positius de COVID-19 a la ciutat. D’aquesta manera, en les últimes setmanes ha descendit aquest nombre, actualment és de 13 casos positius segons les últimes dades de Conselleria, i s’han actualitzat les diferents mesures, les quals estaran vigents fins al 20 de novembre, en coordinació amb les mesures aprovades per la Generalitat Valenciana.

D’aquesta manera, es reobrirà el Centre de Dia a partir del dilluns 16 de novembre seguint els protocols de Serveis Socials. Respecte als serveis educatius com són, entre d’altres, el Centre Formatiu i l’Escola de Música, continuarà la formació online. Les instal·lacions esportives continuen tancades, excepte aquelles que es troben a l’aire lliure com són la pista de pàdel i el camp de futbol de la Fàbrica Giner, sense públic. Pel que fa a la Xarxa de Museus de Morella, estan oberts el Castell, el Palau del Governador i el Museu Temps de Dinosaures, segons l’aforament establert per la Generalitat Valenciana. Continuen anul·lades les cessions d’espais municipals per a activitats i reunions, tot i que, si hi ha peticions, s’estudiarà cada cas. Els parcs i zones de joc continuen tancats. Finalment, els actes públics continuen suspesos.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “setmana a setmana adaptem les mesures a la situació, així com a la normativa de les administracions superiors”. L’edil ha recordat que “no podem, en cap moment, abaixar la guàrdia. Hem de continuar millorant la situació i, per a això, cal seguir amb les diferents mesures de seguretat i mantindre la distància social, el rentat de mans freqüent i l’ús correcte de la mascareta”. Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair la col·laboració i comprensió de totes les associacions, entitats, usuàries i usuaris afectats per estes mesures”.