L’Ajuntament de Forcall recorda la importància d’actuar amb responsabilitat

575
Ajuntament Forcall
Ajuntament Forcall
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Forcall ha realitzat un comunicat oficial a través dels seus canals de difusió per recordar la importància de guardar-se davant de tots els riscos del COVID-19.

Demanen a les persones que tenen habitatge, però no hi viuen durant tot l’any, de no visitar Forcall durant les properes setmanes.

Recorden la importància de quedar-se a casa en cas de notar els símptomes d’aquest virus i de trucar al telèfon del centre de Salut o al que s’ha habilitat des de Conselleria per conèixer el procediment a seguir.

Informen també que l’Ajuntament està tancat al públic i que només s’atendrà de manera telefònica o telemàtica. En cas de persones de risc confinades a casa de manera preventiva, es pot contactar amb el consistori, que facilitarà medicaments, menjar i altres béns de primera necessitat.

L’equip de govern ha considerat necessari fer aquest recordatori ja que la localitat compta amb una residència de la tercera edat, on s’han extremat les mesures per evitar contagis. L’Ajuntament demana actuar amb responsabilitat i sol·licita la màxima col·laboració per al compliment d’aquestes mesures per part de tots els forcallans.