L’Ajuntament de Culla crearà una base de dades d’immobles per donar resposta a la creixent demanda

719
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

Culla, a la comarca de l’Alt Maestrat, es caracteritza pels seus carrers i carrerons, places i edificis plens de tradició, carregats d’història i que van ser catalogats com un Bé d’Interès Cultural en 2004. A causa de l’encant del seu conjunt històric i l’esforç i sensibilitat dels últims anys per conservar-lo, s’ha apreciat un augment considerable de les persones interessades a adquirir habitatges a la localitat.

L’Ajuntament de Culla ha informat que, a causa del increment de demanda d’informació sobre cases, masies i finques rústiques en el seu terme, crearà una base de dades dels immobles i les parcel·les; que publicarà al web municipal i que també es podrà consultar en el propi consistori.

Aquest llistat s’anirà actualitzant periòdicament per tal de facilitar la compra, venda i lloguer al municipi. Tots els interessats poden posar-se en contacte amb l’ajuntament a través de facebook, al mòbil de CullaINFO 635.830.743, per via telefònica o WhatsApp, al email info@culla.es, així com al telèfon fix 964 44 63 25 .