L’Ajuntament de Catí i la Diputació invertixen 134.000 euros en millorar l’enllumenat de l’Avellà i adequar camins del municipi

418

-Nota de premsa de l’Ajuntament de Catí-

El Pla Provincial d’Obres i Serveis ajudarà a completar la inversió realitzada per l’Ajuntament per condicionar els camins Clapés, Sant Josep, Pedrafita i Pou de Masip.

L’ Ajuntament de Catí i la Diputació de Castelló han destinat 134.000 euros a millorar l’enllumenat públic i els camins rurals del municipi. La col·laboració d’ambdues institucions permetrá un estalvi energètic a la zona de l’Avellà amb la reducció de la despesa lumínica.

A més, gràcies a la inversió del Govern Provincial a través del Pla d’Obres i Serveis (POIS) i la inversió de l’Ajuntament, es van a adequar els camins Clapés, Sant Josep, Pedrafita i Pou de Masip, per ser els més transitats pels ramaders.

L’alcalde de la localitat, Pablo Roig, ha destacat que a aquestes actuacions cal sumar el treball de neteja i condicionament dels camins de terra que ja va realitzar el Consorci Provincial de Bombers, ha agraït l ‘ “esforç inversor” de la Diputació per atendre i donar resposta a la demanda de pobles menuts com el nostre així com el compromís del president de la Diputació, Javier Moliner, amb el poble de Catí.

“El Govern Provincial sempre ha donat suport i ha apostat pel món rural tenint especial sensibilitat amb els municipis que comptem amb menys recursos per emprendre projectes d’especial rellevància com aquests que són de gran calat per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns, agricultors i ramaders “, ha ressaltat l’alcalde.

L’any passat el president de la Diputació va assistir a l’obertura del centre de la tercera edat el dia de la festa de Sant Martí i en la visita va adquirir el compromís d’atendre aquelles necessitats vitals per al municipi.

El perill de la CV128 en dies de pluja era una de les preocupacions que més afectava els veïns i al cap de poques setmanes es va actuar en la millora del paviment de la carretera amb una inversió de més d’un milió d’euros. Part de les pintures de l’Avellà estaven en risc de desaparèixer a causa de les humitats i des del mes de juliol s’està treballant en la conservació i posterior restauració. Un altre dels problemes que patien els veïns de Catí estava en el recorregut que havien de realitzar cada dia per accedir a les explotacions agrícoles i ramaderes, ja al mes de juny es va actuar en alguns camins, i ara, amb aquesta inversió es donarà un pas més per millorar el dia a dia dels veïns.

cati-foto-presi-1