L’Ajuntament de Castellfort obre per primera vegada l’Oficina de Turisme

1010
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Castellfort

El municipi de Castellfort estrena demà 2 d’abril la seua Oficina de Turisme. Per primera vegada, la localitat comptarà amb un punt d’informació turística per al visitant.

L’oficina està ubicada als baixos de l’Ajuntament i estarà oberta aquesta Setmana Santa, des del divendres 2 d’abril fins el dilluns dia 5. L’horari d’atenció serà des de les 10:30h fins a les 13:30h i totes les persones interessades en conéixer determinats indrets de Castellfort, ho podran sol·licitar allà. Es preveu obrir al públic la Confraria, l’Església, el Forn i l’ermitori de Sant Pere.

Així mateix, el Santuari de la Mare de Déu de la Font també s’obrirà al públic en el mateix horari i els mateixos dies que l’Oficina de Turisme. Els interessats podran visitar l’ermita, la important Sala Pintat i el nou Museu ubicat a les sales annexes. 

L’Oficina de Turisme es tracta d’un servei molt buscat pel consistori des de fa anys. Per això, al fer les reformes de l’edifici de l’Ajuntament, ja es va destinar un espai per tal que acollís la futura Oficina de Turisme, que ara ja és una realitat.