L’Ajuntament de Castellfort aposta per l’esport amb un gimnàs

843
PUBLICITAT

L’esport és una pràctica vital per a dur un estil de vida saludable. Per això, l’Ajuntament de Castellfort ha volgut oferir un petit gimnàs als seus habitants, igual que tenen altres municipis de la comarca dels Ports. Actualment, el nou gimnàs de Castellfort es troba tancat a causa de la COVID-19.

El gimnàs, situat a la planta baixa del consistori, compta amb diverses bicicletes estàtiques, cintes el·líptiques i estores, entre altre material esportiu. Des de l’Ajuntament esperen poden oferir classes dirigides en un futur. 

Rosa Adela Segura, alcaldessa de Castellfort, explica que «els habitants de Castellfort que vulguen aprofitar aquestes instal·lacions, quan es puga, hauran de pagar una fiança de 20€ a l’Ajuntament a canvi d’una targeta amb la qual podran obrir la porta del gimnàs fins a les 22:00 hores. Dins de la instal·lació hi ha un cartell on s’indiquen totes les restriccions i mesures que s’han de prendre a causa de la COVID-19». 

En quant les dades de la pandèmia donen un respir, els veïns i veïnes de Castellfort ja podran gaudir d’un gimnàs al seu municipi.