L’Ajuntament de Benassal i l’IES treballen en el mòdul de Gestió Forestal que s’impartirà el pròxim curs

467
PUBLICITAT

L’IES Pere Enric Barreda de Benassal oferirà, el pròxim curs, el primer curs del Cicle Formatiu d’Aprofitament i Conservació del Medi natural. Així ho ha anunciat l’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde, qui ha apuntat que durant els últims mesos consistori i IES estan treballant de la mà perquè la posada en marxa de la formació siga un èxit.

Monterde ha apuntat la il·lusió amb la qual s’ha acollit l’anunci del nou cicle formatiu, que ampliarà l’oferta ja existent d’ESO i batxillerat en la població de l’Alt Maestrat.

L’alcaldessa confia que el cicle formatiu siga de l’interés dels i les alumnes de la localitat i poblacions veïnes, tenint en compte que no existeix aquesta possibilitat formativa en les proximitats de Benassal, sent l’IES més pròxim el de Segorbe. Per a això el municipi s’esforçarà a donar a conéixer la formació que s’oferirà i les possibilitats laborals. Així mateix Monterde ha incidit en què des de l’administració autonòmica s’haurà de resoldre l’arribada de l’alumnat a Benassal, perquè les distàncies no siguen un impediment per a tots els que desitgen cursar els seus estudis en la localitat. Monterde ha apuntat que la gradual incorporació d’oferta formativa al municipi possibilita que les famílies de Benassal i comarca disposen de més alternatives de futur sense eixir del municipi. Així mateix ha apuntat que la consolidació d’estudis afavoreix l’arribada de docents que també estableixen la seua residència en la població.

L’alcaldessa ha incidit en l’esforç conjunt de municipi, IES i Conselleria d’Educació per a fer possible la implantació del nou cicle.