L’Ajuntament de Benassal es suma al sistema de bans municipals a través de l’APP mòbil de la Diputació

216
App de Benassal

Benassal ja es troba a les butxaques dels seus veïns a través de l’aplicació web desenvolupada per la Diputació de Castelló. Es tracta d’un canal de participació multimèdia, proper i directe, que ofereix a l’usuari tota la informació municipal adaptada a les noves tecnologies i a les plataformes que actualment compten amb més usuaris. La informació directa sobre incidències, suggeriments i preguntes dels ciutadans o els bans municipals són alguns dels avantatges del servei. En el periòde de proves ja ha rebut més de 6.000 visites.

L’aplicació ja es troba disponible en el sistema operatiu Android i Apple, i es pot descarregar al Google Play i en la App Store. L’Ajuntament de Benassal ha estat un dels primers a adherir-se a aquesta aplicació que es sincronitza automàticament amb els portals web municipals que gestiona la Diputació, 117 dels 135 pobles.

Des de l’Ajuntament de Benassal recorden als qui utilitzen l’aplicació que per a poder accedir als bans municipals a través del mòbil, cal activar la icona de l’estrella que apareix al costat del nom del poble al que desitgem subscriure’ns. L’aplicació envia una notificació o un missatge en forma d’alerta a l’usuari per informar de l’activació del servei.