L’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat escollirà per concurs de mèrits al personal per a l’Escola d’Estiu

343

El 15 de juny acaba el termini per presentar sol•licituds

L’ Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat ha aprovat les bases per a la selecció del personal de “L’ESCOLA D’ESTIU”del 2016 que es durà a terme durant el mes de juliol. Es tracta d’un concurs de mèrits mitjançant el qual es garanteix la igualtat entre els participants a l’hora d’accedir a les places disponibles. Este número de places vindrà determinat pels xiquets i xiquetes que s’apunten a l’escola. Una vegada decidits el número de treballadors necessaris, els aspirants accedirán a les places per ordre de puntuació en el concurs.

Els requisits dels participants en el concurs públic de treball són, ser major d’edat, estar en edat laboral i a l’atur; tenir un títol que acredite a l’aspirant per a l’exercici de les funcions com per exemple Magisteri, INEF o Monitor de Temps Lliure, entre d’altres. Comptar amb un domini bàsic de coneixements del valencià acreditat pels organismes competents i estar inscrit en el Padró Municipal d’Habitants d’Atzeneta.

Es tracta de contractes temporals a temps parcial amb una jornada laboral de 20 hores setmanals, de dilluns a divendres. Els treballadors percebran un sou de 872,88 euros mensuals, inclosa la part proporcional de les pagues extra. Les bases completes i el formulari de sol•licituds pot consultar-se al web municipal: www.atzenetadelmaestrat.es.