L’Ajuntament d’Albocàsser valora les festes i agraeix al poble la seua implicació

273
BALL PLA ALBOCÀSSER-001
PUBLICITAT
  • Una enquesta recollirà l’opinió dels veïns

L’Ajuntament d’Albocàsser ha valorat el desenvolupament de les festes patronals de la localitat. Des del consistori s’ha posat en relleu l’elevada participació de veïns i veïnes en tots els actes. La mostra és que més de 600 persones van participar en les paelles, més de 400 en el sopar de la carn de bou i més de 300 en el sopar fi de festes.

Per a conéixer l’opinió dels veïns en els pròxims dies es posarà en marxa una enquesta pública perquè tots puguen participar i realitzar les seues aportacions.

Des de l’Ajuntament s’agraeix la col·laboració de totes les persones, entitats, associacions i col·lectius que han fet possibles els festejos.

Enguany s’han introduït novetats. Per primera vegada els més xicotets han sigut protagonistes com a “festers” sense distinció de sexes, en una clara aposta per la igualtat.

Així mateix s’han organitzat les trobades al barranc, en les quals diversos artistes han oferit la seua música, monòlegs o humor. El Ball Pla a la plaça Gaspar Fuster també ha tingut una bona acollida entre els dansaires. Les festes s’han desenvolupat sense incidències destacables.

Des del consistori es demanen disculpes pels errors que s’hagen pogut cometre i s’ha convidat als veïns i veïnes a realitzar aportacions per a millorar les celebracions.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA