LAIA

– L’alcalde de Morella lliurarà la Senyera de la ciutat a la degana, la qual pronunciarà el parlament de publicació del 54 Sexenni el 18 d’agost

– Laia ha acabat enguany la carrera de Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona

Laia Meseguer Monfort rebrà la Senyera de la ciutat de mà de l’alcalde, Rhamsés Ripollés, des del balcó de l’ajuntament com a degana dels estudiants del 54 Sexenni el 18 d’agost. Aquest és un dels actes que donen inici les festes. A continuació, pronunciarà el parlament de publicació del 54 Sexenni i sortirà la Cavalcada dels Estudiants.

Laia, amb 22 anys, ha estudiat la carrera de Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, ha començat un màster a Dinamarca sobre bioinformàtica “amb el qual he descobert que és un món molt interessant” comenta. També ha jugat al Club de Bàsquet Femení Morella que durant els últims anys ha apostat per l’esport a la ciutat sobre el qual ha comentat: “m’encanta jugar a bàsquet, és una de les meues aficions junt amb escoltar música”.

Cal recordar que aquest mes d’agost se celebra el 54 Sexenni entre el 18 i el 27 d’agost. Les festes majors de Morella, en honor a la Mare de Déu de Vallivana estan declarades Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural immaterial. D’aquesta manera, la ciutat viu 10 dies de festa amb danses úniques, característiques d’aquesta festa extraordinària que té lloc cada sis anys a Morella.