L’Agència Valenciana del Turisme convoca els Premis Turisme Comunitat Valenciana 2017

619
PUBLICITAT

L’Agència Valenciana del Turisme ha llançat la nova convocatòria de “Premis Turisme Comunitat Valenciana 2017”, segons resolució del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, publicada aquest dimarts al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Aquests guardons tenen com a objectiu reconèixer a persones, entitats o institucions que durant l’any 2017 hagen destacat per la seua labor a favor del turisme de la Comunitat Valenciana.

En aquesta nova convocatòria es contemplen cinc modalitats diferents: A la trajectòria turística, A la investigació i innovació en turisme; A la promoció i comunicació turística, Al turisme sostenible i Al turisme inclusiu i responsable, la qual cosa suposa dues categories menys que en l’edició anterior. Segons Colomer “hem volgut reajustar el nombre i les denominacions dels premis, unificant diverses modalitats”.

Així mateix, el secretari autonòmic ha destacat que “la nova convocatòria incorpora nous criteris d’avaluació que premiaran aquelles iniciatives que tinguen un major grau de sintonia amb les directrius del Codi Ètic del Turisme Valencià”.

A més, “es tindran en compte projectes que aposten per la singularitat i per la seua contribució a la desestacionalització de l’activitat turística”, ha afegit.

Francesc Colomer ha indicat que aquest nou enfocament coincideix amb les noves estratègies implantades per l’AVT, com l’engegada del nou Pla de Desestacionalització, pel qual es destinen 9,1 milions d’euros a atraure visitants tot l’any o el programa #Creaturisme, pel qual s’impulsa la creació de producte turístic especialitzat, segmentat i de base experiencial.

Les candidatures, a qualsevol de les modalitats de premis convocades, hauran de presentar-se plenant l’imprès oficial normalitzat, disponible a www.turisme.gva.es, a més s’haurà de presentar la documentació específica requerida. El termini de presentació finalitza el pròxim 15 de maig de 2018.

Finalment, cal assenyalar que aquests premis tenen caràcter exclusivament honorífic, per la qual cosa no comportaran prestació econòmica alguna. El lliurament de premis tindrà lloc en el marc dels actes organitzats per la Generalitat Valenciana amb motiu del Dia Mundial del Turisme de 2018